announcement-1-1534665055

Myslim si, ze by bolo vyborne keby ku kazdej trati, bola popisane ako sa k nej dostat

Comments

Nieco taketo mame implementovane pre stredisko v zahranici (typ obsahu ktory pripravujeme) a teoreticky by sme tuto funkciu mohli pridat aj na stranky slovenskych stredisk. Tu je ukazka stranky strediska v zahranici:

https://www.nabezky.sk/wechsel-panoramaloipe

Neviem vsak ci by toto stacilo ako riesenie pre vasu poziadavku. Mozte opisat podrobnejsie vas konkretny problem? Napriklad ku ktorej trase ste hladali pristup?

Nestačilo by priradiť k zakresleným tratiam nejakú farbu pre pristupové cesty? Určite pôjdeme všetci po asfalte, takže si myslím, že nie je potrebné rozlišovať auto, autobus, či vlak. Stačilo by potom natiahnuť príslušnú farbu od najbližšej obce..(?).

Moznosti ako to urobit je vela, ale vsetky by vyzadovali "man power" - ludsku silu - ktora to urobi. Bohuzial toto je vzacny artikel. Radi vsak prijmeme pomoc, ak by mal niekto chut a cas na tomto pracovat. Vyzadovalo by to iste IT zrucnosti.

Máš pravdu. Žiaľ, toto neovládam. Možno krátky textový popis by pomohol. Tak pridávam jeden k trase Pohanské-Mýto pod Ďumbierom: Nástup na trať je na Pohanskom. To je vlastne prvé sedlo ktoré treba prejsť po ceste autom z Brezna na Čertovicu. Miesto zbadáte hneď - bilboard je od cesty nejakých 10 metrov po ľavej ruke ak idete z Brezna. Dá sa tam zaparkovať ak nie je zafúkané snehom.

Ok, zmenil som nastavenia portalu tak, aby registrovani pouzivatelia mohli editovat stranky tras v nasej databaze. Po vykonani zmien - pred ulozenim - vzdy najprv kliknite "Nahlad" a uistite sa ze ste zmenili to (a len to), co ste chceli. :-)

Bolo by fajn, keby samotni bezkari boli viac zaangazovani do vytvarania obsahu portalu (nie len podavanim sprav).