announcement-1-1534665052

[[wysiwyg_imageupload:228:]]

Po úvodnom testovaní dnes sprístupňujeme novú verziu aplikácie pre podávanie správ z terénu. Pri tej príležitosti meníme aj názov aplikácie na nový, ktorý by nemal byť veľkým prekvapením - Na bežky!. :-)

Viac informácií o aplikácii.

Túto verziu (2.3) už považujeme za produkčnú a od utorka 22.12.2015 sa správy z terénu odoslané z aplikácie ocitnú na titulnej stránke nášho portálu.

Ak z aplikácie odošlete správu nechtiac a chcete ju z titulnej stránky portálu "zvesiť", môžte ju buď sami zmazať, alebo nám napíšte na posli@nabezky.sk a my to pre vás urobíme, prípadne správu len urobíme neverejnou.

Comments

Otestoval som na pozicanom tf, aplikacia je fajn, ale kedze mam telefon s Windows Phone, tak budem nadalej web prispievatelom... Ale chvalim tuto aktivitu.

Musím pochváliť aplikáciu! Stiahol som ju na iOS aj na Android, teraz len čakám na priaznivé podmienky aby som ju vyskúšal aj v teréne.

Cau Martin,

Verzia pre iPhone ti este nebude fungovat, ale dnes posielame do Apple novu versiu na schvalenie, ktora by fungovat mala. V Apple app store by mala byt k dispozicii do konca tyzdna. Ako to vyzera na Kysuciach zo snehom?

Verzia pre iOS zariadenia uz funguje a je ju mozne nainstalovat cez iTunes.