announcement-1-1534665053

[[wysiwyg_imageupload:245:]]

Na adrese www.nabezky.sk/planovac sme zverejnili novú verziu plánovača bežkárskych výletov. Pridali sme nasledovné funkcie:

  • Naplánovaný výlet je možné exportovať do mobilnej aplikácie Na bežky! (od verzie mobilnej aplikácie 2.4.0).
  • Zvýrazňovanie oblastí ležiaciach nad zvolenou nadmorskou výškou (kliknutím na tlačítko "Nadm. výška" vpravo hore v Plánovači). Táto funkcia je užitočná ak viete od akej nadmorskej výšky sa nachádza sneh vhodný na bežkovanie.
  • Vylepšený spôsob výberu segmentov bežkárskych tratí (nielen od križovatky ku križovatke, ale aj od turistického rozcestníka ku rozcestníku)

Ak máte postrehy alebo nejasnosti ohľadom plánovača výletov, napíšte nám na toto diskusné fórum.

Comments

Zvolil som nadmorskú výšku 1400m/m a naproek tomu sa mi dá zvýrazniť a pridať do plánovanej trasy aj trasa s výškou cca 550m/m. robím niečo zle?

Asi to bude tým, že tá hranica je len informatívna, nie reštriktívna. To znamená že človeka len informuje že kde asi bude musieť bežky niesť v rukách ak naplánuje svoju trasu do menších nadmorských výšok. Nezabraňuje mu v tom, aby tak urobil.

je to naprogramovane tak ako pise Sano - zvolena hranica nadmorskej vysky pouzivatela nie je previazana s tym ake trate je mozne oznacovat.