Skalka/Hostinec modif.

Date: 
8 Mar 2017
Country: 
Slovakia
Region: 

Snow Situation

Classic style: 
good
Free style: 
unknown
Type: 
variable conditions
Age: 
unknown
Wetness: 
moist
Trip Length: 
13.20 km

dal som si "dostaveníčko" na skalke s acer16. chcel som sa prebehnut ale hlavne otestovat nove bezky. v guldnierovi sme si dali fazulovu polievku (... odkaz pre sana - ta nas hnala cez velestur) a male pivko a vydali sme sa smer hostinec. od odbocky vlavo dole z hlavnych tras - smer hostinec na skalke, stopa nie je ratakovana. na korculovanie je to tam obmezene myslim. trojdnovy sneh bol vlhky a v tieni "glazed tracks" kde moje supiny "nedrzali" vobec.

Na 3 krizoch a hostinci som odlovil dve geo kese za vydatnej pomoci acer16. jubilejnym lesom stopa nebola ani na velesture. pozreli sme mysticke napisy a vydali sa spat na skalku. cestou sme pri vysielaci na cervenej TZT stretli asi 40 ziakov, ktori si kratili cas po lyzovani tym, ze rozdupali stopu po celej jej sirke.

vyska sehu je velmi rozdielna. acer16 pichal sondy a niekde bolo 1m snehu a inde zase 10cm.

moje data z locusu a data ktore nahral acer16 z nabezky appky sa trochu rozchadzali ale to na prijemne stravenom dni nic neubralo.

podla locusu som siel na istom useku v zjazde 40km/h, to mam asi novy rekord

 

 

Comments

aahh, acer16, acid16 - uz mi to je teraz jasne. :-)

Co sa tyka (ne)presnosti zapisu trasy v apke nabezky, tak to je problem ktory vraj sikovny programator ktory ma skusenosti s ionic frameworkom dokaze lahko odstranit. Peto (povodny programator apky) sa (momentalne) venuje inym projektom.

Ono aj telefony roznych typov ukazu s rovnakou apkou rozne udaje. Nedrzia rovnako signal z druzic ani nenajdu rovnaky pocet druzic. Nieje to vzdy chyba aplokacie.

no ale jemu dlhodobo, ked si vsimnes graficku stopu v mape, ako keby sa uplne na nejakom useku stratil prijem signalu a chybajuci usek s datami je doplneny rovnou ciarou, ktora tie dve hranicne situacie spoji.

Jeden bezkar nedavno urobil zaznam trasy zo svojho telefonu na ktorom bezali sucasne nasa apka a Locus. Obidve urobili zaznam trasy a ten z nasej apky bol zly. Snad sa nam podari zohnat programatora ktory to v lete opravi aby na buducu sezonu uz apka fungovala tak ako ma.

tu informaciu som napisal len tak - mimochodom. nechcem aby si teraz niekto myslel, ze mam nebodaj v umysle tu appku nejako dehonestovat alebo otvorit kvazi kauzu pre nasledny flaming war. ja som ju totiz ani nikdy neinstaloval. ked uz sa aj sam admin zapaja, tak to uz musi byt...