pezinská Baba 3km okruh

Date: 
9 Dec 2017
Country: 
Slovakia
Region: 

Snow Situation

Classic style: 
good
Free style: 
limited
Type: 
icy
Age: 
old
Wetness: 
moist
Snow at 500 m: 
20.00 (cm)

Pezinská Baba dnes na obed:

cesta od parkoviska je pekelna, keďže je cela zamrznutá, dole kopcom odporúčam ist radšej cez les.

Trat upravili asi dnes ráno, každopádne to nie je vôbec vidieť, keďže je to celé zamrznuté. Skoda, že to neupravili keď sa dalo, napríklad v utorok. Na zamrznutý sneh skúter nestačí.

a čo sa bezkovania týka:

klasika sa celkom dá, asi 80% trate má zmrznutu starú stopu

ja som bol skate, dá sa ist asi 60% trate, zvyšok v stope a odrazanie ;) ale fajn tréning na ruky. Každopádne je to viac trápenie ako bežkovanie keďže mäkká rozbitá trať bez úpravy zamrzla.

dal som si tri okruhy, lebo mi bolo ľúto prejazdenej nafty, zajtra si radšej pôjdem zabehať v teniskách do lesa ;)

dakujem ľuďom, ktorí sa snažia trať rozbitú od lesakov upraviť, ale tentokrát je to ako tlačiť auto, ktorému došiel benzín, lebo sme nezastavili pred 5km na predošlej pumpe.

nechcel som sa hrať na trapného, tak som príspevok nezamkol, keďže to píšem pre ostatných, tak sa dúfam ini prispievatelia a admin nenahnevaju

Comments

skvela sprava. Dakujeme, aj ked nie je "komunitna". :-) Ja som predpovedal, ze sa najdu ludia ktori si radsej kupia body len aby mohli svoje prispevky nechat "otvorene". Ale myslim ze casom bude komunita tak velka, ze aj dobraci ako ste vy nebudu vidiet rozdiel medzi otvorenym prispevkom alebo komunitnym. Dnes mame takmer 1700 registrovanych pouzivatelov a novi prichadzaju doslova hufne kazdy den. Narasta aj pocet ludi ktori si body kupuju. Myslim si, ze tvorcovia komunitneho obsahu ich budu po zuctovani posielat organizaciam ako ASK Pezinok, aby sa mohli ich dobrovolnici "odtrhnut" od svojich povinnosti a ist nam bezkarom pripravit okruhy pocas pracovnych dni bez toho aby im "deti mreli doma hladom". ;-)