announcement-1-1534665069

Ahojte.

Postupne sa udomácňujem vo svete bežkárov. Tak som si konečne naištaloval aj aplikáciu na "NaBežky" a prepracoval som sa aj k Plánovanovaču výletov. Veľmi si pochvaľujem ... a ďakujem šikovným tvorcom za ich vynaložené úsilie.

Ja som človek, ktorý rád objavuje nové cesty. Preto hlavne v lese (a nie len v lese...) často blúdim. A preto som rád akémukoľvek opornému bodu.  V lesoch je veľa značených turistických chodníkov. Dnes už aj cyklistických trias. Navyše veľké množstvo lesných ciest je dokumentovaných v mapách Národného lesníckeho centra (NLC). Toto všetko sú super záchytné body, ktoré by jednak zjednodušili prípravu výletu a jednak by mohli byť inšpiráciou pri vyhľadávaní nových výletov.

Preto otázka:  Nebolo by možné integrovať Plánovač výletov s týmito mapami , teda s turistickými, cyklistickými a lesníckými?

Ďakujem.

Tono

 

Comments

Ahoj. Odpoved znie: "bolo by to mozne", ale...

... chcelo by to najst programatora, ktory by to dorobil. Tvorcom apiek pre smartfony, ako aj planovaca je matell ale pochybujem ze bude mat zaujem nieco v tejto veci robit (ako pises, urobil kus poctivej roboty). Zdrojovy kod je vsak k dispozicii pre inych potencialnych zaujemcov. Aj tuto pracu odmenime bodmi ;-)

Ahoj. Ďakujem za rýchlu odpoveď. Keďže som tak trochu z brandže, problém ma zaujal a porozmýšľam, v čom by som s tým mohol pomôcť. Ale v najbližších dvoch-troch mesiasoch na to nesmiem ani pomyslieť. Teraz musím mať jednoducho iné priority. Ale minimálne sa aspoň pokúsim vytvoriť si na tú problematiku vlastný názor.

Tono