Kraliky-Ticha

Date: 
4 Apr 2018
Country: 
Slovakia
Region: 

Snow Situation

Classic style: 
good
Free style: 
good
Type: 
wet
Age: 
old
Wetness: 
wet

Stav dnes 8:40-9:40

Teplota 4st.

Slnko zastrete oparom, co bolo plus a pribrzdilo to jeho silu.

Sneh na niektorych miestach s jemnou krustickou akoby primrznutou, tam bol sklz super. Inac mokry a pomaly. Stale kompaktna vrstva , netreba prenasat lyze. Na niektorych miestach je sneh spinavy a dnes to bola najvacsia brzda. Z boku trate z kopca povypadavali aj nejake kamene na trat, su aj listy. Stale dobra trat na prechod na Kordicku zvaznicu.

Po odchode na parkovisku Kraliky hore pri vlekoch bolo citit, ze slnko ma silu.

Vzhladom na pracovne povinnosti to bolo mozno aj moja posledna lyzovacka tento rok, neviem ci sa este dostanem. Bola to famozna zima s poctom bezkovaciek 64 a kilometrazou okolo 1200km, musim to zratat presne. Ucast na Bielej Stope SNP sa vydarila. Najdlhsi trening som mal 42km za 3h18min. na dovolenke v Rakusku. Prispel som na upravu Kordickej zvaznice nejakymi EUR-ami a aj 2% z dane. Vdaka vsetkym , ktoru sa pricinili o jedinecne zazitky na bezkach a mozeme byt radi, kde zijeme a aku prirodu mame za mestom.

Sportu zdar a behu na lyziach zvlast

Comments

Vdaka za pozvanie, nebude sa mi dat, lebo mam nejake rodinne povinnosti, ale podla toho co som cital, ked ma niekto odpracovanych viac ako 40 hodin, tak sa da poukazat aj 3% dane, co ma celkom zaujalo.

Vdaka za vysvetlenie :-) Musim si preskupit priority, to jednoznacne. :-) Budem sledovat kedy mate brigady. Pekny den